Type and press Enter.

socialtansvar

Vi tager Ansvar sammen
~
Responsible together

Vi går meget op i bæredygtighed, og føler vi må tage en vis form for ansvar for vores gæster. Derfor ønsker vi, at støtte fantastiske projekter verden over. Hvilket er grund til, at vi vælger vores kaffebønner med omhu.
Finca Satchibal, guatemala
petrona perez

Er med i Grounds for Empowerment
~

Grounds for Empowerment giver kvindelige specialkaffeproducenter forretningsmæssige mulighed, der hjælper dem med at nå deres fulde økonomiske potentiale. De støtter kvindelige specialkaffeproducenter, når de forvandler deres kaffefarme til velstående små virksomheder.
finca la reforma, El Salvador
Familien Alvarez

Hjælper børn med nærings problemer
~

Alvarez familien der ejer og driver kaffefarmen Finca La Reforma støtter Libras de Amor. Det er navnet på et program udviklet i fællesskab af Telecorporación Salvadoreña og FUSAL der blev etableret i 2008. Deres hovedformål er at udrydde børns fejlernæring; som består i at sælge salgsfremmende varer, i alle supermarkeder landet over, som de samler penge ind med. Libras de Amor bidrager til kampen for at overvinde fattigdom gennem en betydelig reduktion af fejlernæring blandt børn under 5 år, gravide kvinder og ammende kvinder.
Mi Alero Collective, Honduras
Benjamin Paz

Samler ind for de nærliggende familier
~

Mi Alero Collective er et kaffefællesskabsprojekt, som er startet af visionæren Banjamin Paz og hans eksport virksomhed Beneficio San Vicente. Deres formål er at berige livet for kaffeproducerende familier i Santa Barbara-området, og støtte op om de lokale familier. Benjamin Paz og hans familie sætter en stor ære i at arbejde med det lokale kaffe farme og forbinde dem med kafferister, der søger kvalitetskaffe i stedet for råvarekvalitet. Beneficio San Vicente er i stand til at opbygge relationer med producenter og betaler dem en førsteklasses, fuldt sporbar pris for deres højkvalitetskaffe.
Fincas Mierisch, honduras
Familien Mierisch

Beskytter Regnskoven
~

Familien Mierisch ejer og driver 6 kaffefarme i Nicaragua og 3 i Honduras. Blandt dem er der Rainforest Alliance certificerede, og UTZ-certificerede kaffefarme. I overensstemmelse med målene for Rainforest Alliance-programmet sigter familien Mierisch mod at mindske vandforurening, jorderosion, spild, vandforbrug og trusler mod miljø og menneskers sundhed. Derudover sørger de for at følge UTZ’s søjle, kaldet de tre P’er (People, Planet, Profit), for at opnå bedre bæredygtigt landbrug, samtidig forbedrer arbejdsforholdene og beskytter miljøet. Derudover stræber de efter at forbedre arbejdsvilkårene ved at sørge for rimelige lønninger, anstændige boliger, adgang til rent vand, sanitære faciliteter, klinikker og folkeskoler.
Alemayehu Daniel Farm, Ethiopia
Alemayehu Daniel

Hæver familiens levestandard
~

Alemayehu Daniel Farm er langt fra blot endnu en etiopisk kaffe. Det er en kaffefarm drevet af en ung mand, der bare lever for at bevise over for sin afdøde far, at han er værdig til familienavnet og kaffearven, som hans far efterlod. Det år, hvor hans far døde (Daniel Miju), blev Alemayehu Daniel Farm vinder i Operation Cherry Red-auktionen. 2018. Alemayehu har sin egen eksportlicens og er anerkendt af den etiopiske regering som en topkvalitetsproducent. Det han kan modtage fra internationalt salg, betyder, at han kan investere i hårdt tiltrængt udstyr, såsom en generator og lys, og hæve sin familiens levestandard. Hvilket vi elsker at støtte.
Børnecancerfonden
de små hjerter med de største problemer

Stay
~
Bella

Hvert år får 200 børn konstateret kræft. Behandlingsmulighederne er blevet bedre gennem årene og i dag bliver 80 % af alle børn med kræft helbredt. Vi vil gerne være med til at øge procentdelen og støtte omkring de små hjerter med de største problemer. Børnekræftfondens formål er at støtte medicinsk og anden forskning inden for børnekræft, forbedre forholdene for de syge børn og deres familier i en svær tid og samtidig øge informationen om kræft hos børn.