Type and press Enter.

Logo ~ brand design

By Shantanu Kumar

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi ikke kunne være i vores hjertebarn Bellas Coffee Cup aka “Kaffekoppen” længere, da efterspørgslen af vores produkter stiger for dag til dag, og havde derfor brug for, at udvide vores virksomhed. Vi måtte tage nogle vigtige beslutninger, og vi valgte, at indgå et samarbejde med Grundejerforeningen Bella. Vi blev hurtig enig om at Bellas Coffee Lab’s hovedkvarter selvfølgelig skulle ligge i Bellakvarteret, og tjene navnet fuldt ud. Derfor har vi lejet en fin lille hjørnelokale i bygningen Strungeshus, som forventes at stå klar marts 2023.
https://bellakvarter.dk/bellas-coffee-lab-aabner-i-bellakvarter/

Vi ville tage vores passion på et helt nyt niveau, og etablere et micro risteri i vores skønne bydel. Til dette fantastisk ide havde vi brug for, at der blev kigget fra det tredje øje, og måtte på jagt efter en dygtig person som kunne løfte vores koncept samtidig give os et ny identitet. Her valgte vi at samarbejde med Shantanu Kumar januar 2022. En dygtig kreativ designer som er bosat i Indien. Det var en fornøjelse at samarbejde med Shantanu, og resultatet kan ses via linket nedenunder og videoen her på siden.

https://www.behance.net/gallery/137076387/Bellas-Coffee-Lab-Brand-Identity